Тиймбилдинг

Какво правим?

Oрганизираме тиймбилдинг за малки и големи компании. Даваме възможност на вашия екип да получи едно незабравимо сплотяващо преживяване с нашите лего роботи. За да участвате не е нужно да имате подготовка, всички технически подробности ще бъдат обяснени в началото на събитието.

Защо тиймбилдинг с роботи?

Един по-забавен и иновативен начин за сплотяване на екипа. Участниците биват разделени на малки групи, като всяка група получава своя комплект и започва да строи робот, предназначен за участие в предизвикателство. Не е нужно да ви разказваме как работата в екип по време на предизвикателство, като нашето сплотява екипа, забавлявате се и едновременно си отпочивате от тежката седмица, после сядате и с усмивка и нетърпение започвате да обсъждате предизвикателството, уговаряте се кога ще дойдете пак, как ще разкажете на всички колко незабравимо е било, даже снимка ще си качите в социалните мрежи. Знаем, че ви харесва, защо не ни звъннете и запазите час още сега?

Колко струва и къде се провежда?

Пакетите за Тиймбилдингите са по-различни от тези за рождените дни, защото нашето предизвикателсво заема от 120 до 150 минути и ако жалаете да ни поканите на своят тиймбилдинг, който ще е с продължителност различна от 150 мин, ще трябва да ви предложим програма за времето с което разполагате. Ако имате 150 мин през седмицата или през уикенда може да заповядате в нашият офис или да дойдем до вашият. Всичко зависи от договарянето.

Резервирайте вашият тиймбилдинг!

Всеки тиймбилдинг е уникален спрямо времетраене, локация и желание на клиента. Затова се обадете на телефон: +359 889 01 40 83 или се свържете с нас на имейл: party (at) robopartans [dot] com