Събития

През годините екипът на Робопартанс участва в оранизирането на множество събития. Събитията с роботи са лесен начин, както малки, така и големи да разучат света на напредващите технологии и да намерят мотивация да се захванат с него. А именно:

Демонстации

По време на демонтрациите най-често се организира щанд, където минаващите биха имали възможност да се запознаят с различни роботи, методи за преподаване, програмиране и да научат повече за Учлищи по роботика и Парти център Robopartans

Robopartans

Роботилници

Роботилниците са най-близкото нещо, до което ученици (и големи) могат да се докоснат, което наподобява занятия. Обикновенно се организират работни срещи в които участващите конструират и програмират роботи от ЛЕГО в отбори по 2 или 3. След това научават как да задвижат роботите. Всичко това може да завърши с кратки, приятелски състезания.

Конструиране на ЛЕГО с малки

Често получаваме запитвания за Роботилници, в които да участват по-малки от 8 годишни. Втората част на роботилниците протича в програмиране, с което за съжаление малките не успряват да смогнат. Затова, с тях конструираме различни лего конструкции, се подбрани специално за тяхната възраст.

_MG_1638
19029215_1540407299336934_7304935588731126015_n

Лекции

През годините екипът ни установи, че е добър в това да мотивира младите да спрат „да се страхуват“ от технологиите. Лекциите най-често се случват пред предварително събрана аудитория с цел да се представят теми за роботи, електроника, стъпкови мотори, програмиране, неутрони, антиматър, ‘как във филмите на Star Wars са ни излъгали, че между войните корабите се чува звук „Виу, бум, бум“ – защото действието се развива във вакуум. :)` и не на последно място демонстрация с роботи в реална обстановка.

Резервирайте вашето събитие!

Всяко събитие е уникално и трябва да се съобрази спрямо бюджет, времетраене, локация и желание на клиента. Затова се обадете на телефон: +359 889 01 40 83 или се свържете с нас на имейл: party (at) robopartans [dot] com