Защо рожден ден с роботи?

Ние от парти център “Robopartans”смятаме, че всяко дете заслужава своят неповторим рожден ден. Знаем, че любимият детски празник е рожденият ден, а любимите играчки са лего конструкторите. Затова ние от парти център “Robopartans” ви предлагаме един по начин за празнуване на празника. Съчетавайки полезното с приятното, вашето дете получава един незабравим рожден ден, за който винаги ще си спомня. Рожденият ден с роботи е подходящ, както за момичета, така и за момчета, Децата строят робот, който програмират и с него участват в различни игри и състезания.

Какво правим?

Организираме рождени дни за деца между 2-ри и 7-ми клас. Даваме възможност на вашето дете и неговите гости, да получат едно незабравимо преживяване с нашите лего роботи. За да празнувате рожден ден с роботи, не е нужно да имате никаква подготовка, защото се учим докато забавляваме.

Какво правят децата?

   Рождения ден е с продължителност 150мин(2ч. 30 мин.) ,в които децата се потапят в света на лего конструкторите и по-специално лего роботите. Децата се разпределят на отбори и започват да конструират, и украсяват своите сумо лего бойци. След това идва време да съберат сили с помощта на лакомства, напитки и торта. Пълни с енергия, с построени роботи и с нетърпение очакваме началото на суми битките, и така битка след битка до края на рожденият ден.

Колко струва?

     Предлагаме различни цени на пакетите, според вашите предпочитания, може да видите детайлни оферти. Рождените дни се провеждат в нашия главен офис на адрес: София, ул. „Андрей Сахаров“ 25, бл. 75а (до KFC-Младост 1), в Лозенец на адрес: София, кв. Лозенец, ул.Розова Долина 14 ( 250м от Метро Станция Европейски Съюз ) и на посочен от вас адрес.